Företagsstädning i Stockholm som får personalen att må extra bra

30 november 2021
Cecilia Olsson

editorial

Ett rent kontor är inte enbart viktigt för att det ska se bra ut, det bidrar till en trevligare arbetsmiljö för de anställda och kan dessutom leda till färre sjukskrivningar på företaget. En ren miljö bidrar i regel även till att det blir lättare att utföra sina arbetsuppgifter för de anställda. Vilket innebär att företagsstädning är en mycket god investering som lönar sig i längden.

Hur kan företagsstädning leda till färre sjukskrivningar samt högre produktivitet?

Anledningen till att man kan minska antalet sjukskrivningar med hjälp av regelbunden städning är helt enkelt för att bakterier och virus inte kan sprida sig lika enkelt om man håller ytorna rena. Damm och smuts kan även leda till att inomhusluften blir sämre vilket bland annat kan leda till trötthet och huvudvärk, något som har väldigt stor inverkan på produktiviteten.

image

Det är även så att överfulla papperskorgar och nerkladdade ytor kan bidra till att arbetet inte flyter på lika smidigt. Detta eftersom det kan innebära att man behöver förflytta sig mer för att hitta en papperskorg som inte är överfull eller en plats att lägga sina papper där ytan inte är nerkladdad.

Företagsstädning i Stockholm som ger resultat

Västerorts Städservice AB är en städfirma med över 50-års erfarenhet. De är experter på att städa och rengöra många olika typer av kontor. Inför ett nytt uppdrag går de tillsammans med kund igenom vad som önskas samt vilka behov som företaget har. Det säkerställer att företagsstädningen uppfyller de krav som finns för att kontoret ska bli en trivsam och ren miljö.

Förutom att Västerorts Städservice skräddarsyr tjänsten efter varje individuell kund så är de även flexibla vad gäller tider. Det gör att man kan få kontoret städat så ofta (eller sällan) som det finns behov för, vilket gör tjänsten väldigt kostnadseffektiv samtidigt som den bidrar till ökad trivsel. 

Fler nyheter