Borra med Dewalt

14 november 2019
jonas olsson
Borra med Dewalt

I den djungel av batterier som finns till alla möjliga redskap, är det bra att Dewalt är ett märke som ger klara besked. Det finns ett batteri för vart och ett av deras elverktyg, och de är uppladdningsbara med var sin typ av batteriladdare. Det betyder att du kan borra med Dewalt, du kan såga eller slipa, och du behöver aldrig undra vilken typ av batteri som är bäst. I princip köper du ett batteri till borren och den batteriladdare som passar till just det batteriet. Sedan kan du ladda batteriet gång på gång. Om du förvarar alla dina saker med god ordning, behöver du aldrig leta efter någonting.

 

Köp på  nätet

Det är också bekvämt att du kan köpa allt från samma leverantör. Gå in på en allround webbsida som har alla sorters batterier, så kan du beställa alla batterier där, från små knappcellsbatterier till stora gräsklipparbatterier. Där finns allt. Ditt dewalt batteri 12v går lätt att köpa på nätet, eftersom det finns olika varianter, exempelvis 12V, 18V och 24V för att kunna användas i olika elverktyg. Kanske samlar du ihop till en hel verkstad full med olika batterier, men eftersom de går att ladda om är det i princip en engångskostnad.

 

 

Sladdlöst arbete

Det är mycket praktiskt att kunna jobba utan störande sladdar. I sin produktutveckling strävar tillverkarna efter att göra maskiner och verktyg praktiska och behändiga att hantera och ergonomiskt riktiga. Även om man jobbar i trånga utrymmen eller otillgängliga skrymslen är det viktigt att man kan utföra arbetet bra och tidseffektivt. Många gånger får en byggare eller trädgårdsarbetare jobba i många timmar i sträck, och då måste verktygen göra sitt jobb ordentligt. Batteriet måste också vara tillräckligt kraftfullt. Titta runt på en välsorterad webbsida och välj det du vill ha. Du har också fördelen att kunna kontakta kundservice med dina frågor.

Fler nyheter