Doftljus, sprayer och elektriska luftfräschare från Air Wick sprider vällukt i hela hemmet

14 juli 2021
Cecilia Olsson

Dofter är något som kan skänka både njutning och obehag, därför kan det vara väldigt klokt att se till så att ens hem luktar så gott som möjligt. Stiger man in i en bostad som luktar unket, instängt eller rent av illa så kan man lätt få känslan av att man inte vill vistas där på grund av risken att man själv börjar lukta så. Det är inte heller behagligt att sitta med en illaluktande odör i näsan. Om man däremot stiger in där det doftar fräscht och gott så känns det betydligt trevligare av vistas på platsen.

Välj det som passar bäst i hemmet

Med produkter från Air Wick kan man dölja mindre trevliga odörer och få hemmet att alltid dofta av blommor, frukter, nytvättade lakan eller någon annan doft man föredrar. För att produkterna ska få optimal effekt så är det såklart viktigt att hålla hemmet rent och fritt från uppenbara källor till otrevliga odörer såsom sopor och gammal mat i kylen. Tack vare Air Wicks breda sortiment av bland annat doftpinnar, doftsprayer och elektriska luftfräschare så kan man använda någon produkt i varje rum för att sprida vällukt i hela hemmet.

Doftpinnar ger hela tiden ifrån sig en behaglig doft där de står. En doftspray kan sprayas för att snabbt fylla rummet med en trevlig arom. En elektrisk luftfräschare ger med jämna intervaller ifrån sig en doft som sprids i rummet för ett väldoftande hem dygnet runt. Utöver dessa finns det även flera smarta produkter från Air Wick.

Var köper man Air Wick?

Vill man fylla sitt hem med underbara dofter så är alltså produkter från Air Wick något som kan vara till mycket god hjälp. Eftersom Air Wick är en väldigt känd producent inom detta område så säljs de lite överallt, men det är alltid trevligt att hitta dem till extra förmånliga priser. På https://www.coolpriser.se/shop/air-wick-luftrenare-9681s1.html finns ett brett utbud av produkter från Air Wick till riktigt bra pris.

Fler nyheter