Flyttfirma i Uppsala hjälper vid stora och små flyttar

08 september 2021
Cecilia Olsson

När det är dags att flytta så kan det krävas en hel del planering och organisering för att flytten ska kunna gå smidigt till. Oavsett hur mycket planering som ligger bakom så kan man dock räkna med att det blir en hel del slit om man tänkt genomföra den själv. Önskar man däremot att lägga över all bärning, transport och eventuellt även packning och uppackning på någon annan så finns det flyttfirmor som kan hjälpa till att markant underlätta flyttprocessen.

Välj företag med erfarenhet

Flyttharry är en professionell flyttfirma i Uppsala med goda kunskaper och lång erfarenhet. De erbjuder det mesta när det kommer flyttar såsom bohagsflytt, företagsflytt, kontorsflytt och flytt av tyngre objekt. De erbjuder även magasinering och lagring för allt möjligt, som exempelvis bohag eller stora föremål. Flyttharry sköter jobbet effektivt och säkert samt sätter alltid kundens behov i fokus för att kunna lösa flytten på bästa sätt, oavsett storleken på flyttuppdraget. De flyttar över hela Sverige och har även erfarenhet av att genomföra flyttar till utlandet.

Packningen kan vara avgörande för en lyckad flytt

Något av det viktigaste för att garantera en smidig flytt samt undvika att något går sönder under processen är packningen. Om man inte emballerar och packar på ett bra och säkert sätt så ökar risken för olyckor. Flyttharry tillhandahåller gärna denna tjänsten då de har lång erfarenhet inom säker emballering och packning.

Man kan även få hjälp med enstaka objekt

Det är inte alltid man har behov av att flytta ett helt bohag utan det kan handla om att man har ett stort och tungt objekt som man inte förmår flytta själv. Då kan det vara smidigt att anlita en firma som har erfarenhet av att flytta  saker såsom pianon, flyglar, kassaskåp, dokumentskåp med mera på bästa sätt. Även detta har Flytthary erfarenhet av. Mer information finns på https://www.flyttharry.se/.

Fler nyheter