Gör din grej!

Det är väldigt många människor som vill börja blogga idag, det är både populärt för att man kan tjäna pengar på det men också för att man får ur sig alla sina innersta tankar och funderingar. Att vilja berätta om dessa för hela världen, det kanske inte är någonting för alla, men det är fler och fler som väljer att starta en blogg för att kunna försörja sig som en bloggare. Det man bör tänka på är att vara ganska så unik i sin stil, att inte kopiera någon annan bloggare rakt av, utan se till att göra just din egen grej och sticka ut. 

 

Väck intresse för publiken

Att skapa en blogg är idag väldigt enkelt att göra. På bara ett par sekunder kan man skaffa sig en domän som bara är ens egen, eller joina en redan startad domän. Väldigt många sidor erbjuder folk att signa upp sin blogg på deras portal. Ofta är det bara riktigt stora bloggare som har egen webbadress med en helt egen hemsida. För att kunna nå dit då? Hur gör man för att skapa sig ett namn som bloggare och fortsätta vara intressant för sina följare? 

 

 

Specialiserad inom ett unikt ämne eller ett brett sådant

Det gäller som sagt att vara intressant, så att folk vill läsa ens blogg. Men om man bara hittar rätt ämne att skriva om, vare sig det handlar om familjelivet eller mode, så kommer de som är intresserade av det att fortsätta läsa. Ge följarna tävlingar att vara med i och roliga samarbeten, detta gör att deras intresse hålls vid liv och de sprider även ordet om bloggen till andra som har liknande intressen. cwf.se är ett exempel på en blogg som inte har specialiserat sig inom ett visst område, utan det är en blogg som tar upp allt från mode till sport.