Hotell i centrala Gävle

03 mars 2022
admin

editorial

Att åka iväg och bo på hotell en natt eller en weekend brukar vara ett bra och lite lyxigt sätt att tillbringa helgen. Om man är i närheten av en stad har man också närhet till allt, som härliga restauranger, barer och shopping. Att bo på hotell är för många att unna sig något extra. På ett hotell kan man verkligen känna sig omhändertagen då man slipper vardagens alla bestyr.

Men många tillbringar också vardagsnätterna på hotell när de reser i arbetet. Oavsett vad anledningen är, brukar det vara mycket värt att komma till ett trivsamt hotell där man känner att man kan checka in och koppla av en stund. 

 

Hotell

Hotell i Gävle 

http://hotelaveny.eu/ i Gävle är ett litet, familjeägt hotell med gamla anor då det har drivits av samma familj ända sedan mitten av 90-talet. Hotellet som också kan klassas som ett B&B är ett hotell av det mindre slaget som också är lite enklare. Här bor såväl pendlaren som är i stan och arbetar som barnfamiljen som vill besöka staden en helg.

För de som bor längre tid kan de också ordna specialpriser, vilket brukar vara välkommet för dem som har många hotellnätter på ett år. Hotel Aveny ligger endast 12 minuters promenad från centrala Gävle, vilket ger en närhet till allt som staden har ett erbjuda samtidigt som man kommer ifrån stadens brus när det är dags för att ta det lugnt. 

Stadsnära hotell 

Att bo på ett mindre, enkelt men pittoreskt hotell kan många gånger vara mycket härligare än att bo på ett jättestort då man inte alls får den familjära känslan. Om du ska besöka Gävle och tillbringa en, två eller kanske många nätter i Gävle hör av dig till Hotel Avany för att boka ett rum. Här kan du bo till bra pris, trots att det ligger centralt och du har gångavstånd till butiker och restauranger. 

Fler nyheter