När du akut behöver tid, finns akuttandvård i Odenplan

27 juni 2022
patrick pettersson

editorial

Man kan inte förutspå vad som händer i livet. En vanlig dag kan snabbt bli dramatiskt förändrad. Det kan räcka med att man är ute och cyklar och råkar ramla. Inte allt för sällan tar tänderna stryk när man ramlar med cykeln. För en del går det bra – man får kanske skrapmärken och blir öm – men för andra blir skadorna inte lika lindriga. Tänderna kan ta stor skada när man ramlar och om de gör det behöver man akut söka vård för det. 

Om tänderna har skadats vid en olycka är det viktigt att söka vård för dem. Många tror att man kan vänta med tänderna, men det kan man inte. När du skadat eller brutit en arm uppsöker du akut vård, och precis samma sak behöver du göra med tänderna. Det finns kliniker som tar emot patienter på akuttider. Här är ett exempel på en klinik som gör det: https://www.tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingar  

 

Akuttandvård odenplan

 

Du är i trygga händer 

Många känner sig oroliga inför sitt besök hos tandläkaren. Så att gå till en ny tandläkare kan kännas lite extra obehagligt. De som erbjuder akuttandvård i Odenplan är som tur är väldigt professionella och kommer ta väl hand om dig. Vare sig du har skadat tänderna eller har akut tandvärk så kommer de göra vad de kan för att fixa till problemen. Om du har tur kan du till och med få en tid redan samma dag. 

Att gå och få akutvård kostar runt lika mycket som ett vanligt besök hade gjort. Du kan dessutom få ett kostnadsförslag på vad det kommer gå på redan vid undersökningen. Därifrån får du själv bestämma vad du vill göra för åtgärd. Det är till exempel dyrare att laga en tand, än att dra ut den. Lagar du en tand på akut tid, så görs detta ofta med en provisorisk lagning.

Fler nyheter