Pumpservice i Varberg via Påskbergsvallen

23 januari 2022
william eriksson

editorial

På gamla klassiska Påskbergsvallen i Varberg, eller Varberg Energi Arena som den heter nuförtiden, spelar fotbollsklubben Varbergs BoIS sina matcher. På 2020-talet även i Allsvenskan. Det innebär enorm exponering både i tv och live för de lyckligt lottade företag och verksamheter som sponsrar klubben. De som har sina logos och namn synliga på arenan inför tusentals supportrar. Kanske hundratusentals framför tv:n under en riktigt bra match.

Det är oklart om något företag som sysslar med pumpservice i Varberg utgör någon av de verksamheter som sponsrar klubben. Och om de i förlängningen får den värdefulla exponeringen. Hur som helst borde pumpserviceföretagen göra så. De borde stå först i kön. Tänk att vara den pumpservice som på så sätt syns allra mest i staden. Drömmen både för pumpserviceföretagen, men också för de som har pumpar och som faktiskt behöver service.

 

pumpservice - pumpar Varberg

 

Nya och fräscha pumpar

Vilka är då de som eventuellt sitter på ett gäng pumpar som kan behöva service i Varberg? Tja, förslagsvis är det de som arbetar industriellt med att transportera vätskor. Som till exempel mejeriprodukter. De ska ju från kon till mjölkpaketen i mejerihyllan på ICA. Någonstans däremellan behöver mjölken pumpas fram för att nå sin nästa destination på väg mot slutmålet. Dessa pumpar behöver naturligtvis vara servade för att hålla måttet.

Och gör de inte det, då uppstår naturligtvis problem. Men den där industriarbetaren med pumpansvaret kanske var på match på Påskbergsvallen häromdagen. Där kanske han fick se en “banner” med ett företag som verkar syssla med just pumpservice.

Industriarbetaren lägger ihop ett och ett och förstår att det här är lösningen på hens problem. Snart är pumparna som nya igen. De kanske till och med är nya, eftersom det beställdes ett gäng nya produkter. Vill du läsa mer om pumpar och pumpservice i Varberg? Gör det här: https://www.pump-pyrolysteknik.se/pumpservice-varberg/.

Fler nyheter