Saknar din båt en vinterplats – Det finns fullservicevarv i Stockholm som kan hjälpa dig

21 februari 2023
Mimmi Källström

Saknar din båt en vinterplats – Det finns fullservicevarv i Stockholm som kan hjälpa dig

BjörnhammarVarvet är ett fullservicevarv i Stockholm som är ett utmärkt val för båtar som behöver stanna i Stockholm över vintern. De erbjuder en rad olika tjänster, från grundläggande skrovunderhåll och förvaring till detaljerade reparationer och ombyggnader. Dessutom har detta varv ett brett utbud av erfarna yrkesmän i personalen som kan hantera allt från motorreparationer och uppgraderingar till repowering med mera. Oavsett om din båt behöver en vinterutdragning för underhåll eller reparationer är det här rätt ställe att gå till.

Vinterförvaring för båt

Vinterförvaring finns också på BjörnhammarVarvet. De har flera inomhus- och utomhusförvaringsutrymmen som alla är utformade för att hålla din båt säker från väder och vind när du är borta. Oavsett om du vill förvara din båt under några dagar eller under vintermånaderna har detta varv rätt lösning för dig.

Fullservicevarv Stockholm

Reparationer av båtar åt försäkringsbolag

Förutom vinterförvaring och grundläggande underhåll erbjuder BjörnhammarVarvet även en rad specialiserade tjänster för försäkringsbolag. Detta inkluderar skrovreparationer, modifieringar, ombyggnader med mera. De är också tillgängliga för kontraktsarbeten från kommersiella kunder.

 

Försäljning av båtar

BjörnhammarVarvet erbjuder också ett antal båtar till salu. Oavsett om du letar efter en yacht, motorbåt eller segelbåt har de något som passar alla smaker och budgetar. Volvo Penta och Yamaha motorer finns också tillgängliga.

 

Motorverkstad och drevverkstad

BjörnhammarVarvet har en fullt utrustad motorverkstad och drevverkstad som kan hantera allt från enkelt underhåll till större översyner. De erbjuder även re-powering-tjänster för båtar som behöver en ny motor eller ett nytt drevsystem.

Omfattande tjänster för båtägare

Oavsett om du behöver vinterförvaring, reparationer eller uppgraderingar, BjörnhammarVarvet har alla tjänster du behöver. Deras erfarna personal kan hjälpa dig med allt från grundläggande underhåll till detaljerade ombyggnader och reparationer. Så om du letar efter ett varv med full service i Stockholm är det här stället du ska gå till.

 

Fler nyheter