Skydda dig med stil med säkerhetsdörrar

16 januari 2022
jonas olsson

editorial

Med säkerhetsdörrar så säger du något viktigt till inbrottstjuvar. Du säger, klart och tydligt, ”hit men inte längre!”

Säkerhetsdörrar är konstruerade att stå emot allt som inbrottstjuvar kan komma med. Deras patetiska försök att bryta ner din nya säkerhetsdörr kommer att vara skrattretande, och om de har något mellan öronen så kommer de inte ens försöka att bryta sig in. Faktum är att det sistnämnda är ganska vanligt när du har en säkerhetsdörr.

Inbrottstjuvar är tidspressade. De vill komma förbi hindret, ta sig in och ta dina värdesaker snabbt och inte märkas. Detta leder till att de flesta inbrottstjuvar, som har något som kan likna vett i huvet, ger upp när de ser att en säkerhetsdörr vaktar entrén till ditt hem.

Vidare så höjer du värdet på bostaden och sänker dina avgifter till ditt försäkringsbolag. Dessutom står säkerhetsdörrar bättre emot brand och isolerar mot oönskade och störande ljud från till exempel trapphuset.

 

 image

 

Ingen säkerhet utan stil

Förutom att säkerhetsdörrar skyddar din bostad mot inbrott, så kan du välja en riktigt vacker en som passar just dig.

Du kan få en diskret säkerhetsdörr som passar perfekt in i trapphuset utan att göra väsen av sig. Med dessa dörrar får du dig ett gott skratt när inbrottstjuvarna tror sig att de ger sig på vilken dörr som helst och sedan efter en stund upptäcker att de har gett sig på ett berg som de trodde var småsten.

Det finns estetiskt tilltalande säkerhetsdörrar som inte bara är praktiska och säkra, men också vackra. Det finns även säkerhetsdörrar för delade utrymmen som är av stål. Och för villaägaren finns det säkerhetsdörrar som är stiliga, trygga och även skyddar mot det hårda, skandinaviska vädret.

Första steget att skydda dig är att skaffa en säkerhetsdörr. Detta sätter stopp mot objudna gäster som försöker bryta sig in.

Fler nyheter