Vila kläder, enkelt och kvinnligt

25 mars 2021
jonas olsson

Modemässigt lever vi i en spännande tid. Inget är fel och allting är rätt. En stor skillnad mot förr. Hade man inte utsvängda jeans på 70-talet eller neonfärgade örhängen på 80-talet var man hopplöst omodern. Dagens mångfald bjuder på en kavalkad av stilar, något som tillåter människan att vara sin egen individ igen.Våga ha sitt eget uttryck, sticka ut ur mängden.

Vardagsklädseln har sedan jeansen gjorde sitt intåg varit ganska androgen. Byxor och en tröja är en av de vanligaste vardagsuppsättningarna i mångas garderob. Enkelt och smidigt. Det trots att många gillar känslan av att få känna sig kvinnlig. Ett ord som betyder olika saker för olika människor.

 

Kvinnlig vs feminin

Vad är egentligen skillnaden? Ser man på produkter från företag som Vila kläder får man ett svar. Där handlar femina kläder mycket om att gå lite tillbaka i tiden, använda mönster, stickat och volanger, på ett feminint men ändå modernt sätt. Andra företag anammar en helt annan stil och tar fram sexigheten när man tar fram kvinnliga plagg. Syftar kvinnligt till gamla könsroller medan feminint är ett mjukare uttryck för det kvinnliga som finns i oss alla? 

 

Att känna sig fin

Att gå all in med kjol, blus och högklackat är inte ett måste för att känna sig kvinnlig. Det kan räcka med en fin, enkel blus, med eller utan volanger. Mjuka färger på en cardigan eller kofta gör även det ett feminint intryck. Bara du vet vad som känns rätt för dig. Att få känna sig fin och kanske få en och annan komplimang kan göra underverk en grå dag.

Ha kul när du provar dig fram till din feminina stil. Glöm inte bort en viktig detalj. Den finaste mest betydelsefulla komplimangen skapas i hjärtat. Du vet, den som kommer automatiskt när du tittar dig i spegeln och tänker wow.

Fler nyheter